Forum για την πόλη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή για την απόσυρση του Αντι-Περιβαλλοντικού νομοσχεδίου «Χατζηδάκη» - Δευτέρα 4 Μαΐου - 6 μ.μ.

01/05/2020
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2020 11:38


Ο Υπουργός Περιβάλλοντος Κ. Χατζηδάκης κατέθεσε τελικά αιφνιδιαστικά στη Βουλή, την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020, το Αντι-Περιβαλλοντικό νομοσχέδιο με τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Εκσυγχρονισμός Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας». Στη Βουλή που λειτουργεί με πολύ περιορισμένη σύνθεση, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού Covid 19.

Αξιοσημείωτο επίσης, ότι ενώ αρχικά το νομοσχέδιο που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση περιείχε 66 άρθρα (με σκανδαλώδεις διατάξεις), το νομοσχέδιο που κατατέθηκε τελικά, περιέχει 130 άρθρα, δηλαδή, 64 επιπλέον και άκρως προβληματικά άρθρα, που προστέθηκαν μετά τη λήξη της διαβούλευσης και για τα οποία δεν έχει γίνει καμία διαβούλευση.

Οι 130 Συλλογικότητες και Περιβαλλοντικά Κινήματα που υπογράφουν την καμπάνια για την άμεση απόσυρση του Αντι-Περιβαλλοντικού νομοσχεδίου, καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή (Πλατεία Συντάγματος), τη Δευτέρα 4 Μαΐου στις 6 μ.μ., ημέρα έναρξης της συζήτησης του νομοσχεδίου στη Βουλή.


Για το trailer της καμπάνιας απόσυρσης


Για να υπογράψετε την καμπάνια, κάνετε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.change.org/savenatureGreece/